AXON Enterprise, Inc.

Uvod

Kompanija AXON Enterprise, Inc. je osnovana u septembru 1993. godine sa ciljem i obavezom da pruži rešenja koja štite život, štite istinu i štite porodicu.

AXON je vodeća kompanija u ovoj oblasti i posvećena je da smanji sukob nasilja, obezbeđujući odgovornost i sprečavajući opasnost. Ona je posvećena da zaštiti život obezbeđujući inovativne, visoko  kvalitetne proizvode i usluge koje svaki put prevazilaze očekivanja korisnika. 

Proizvodi AXON Enterprise, Inc. štite život, obezbeđujući napredna elektično provodljiva oružja (CEWs) za upotrebu u ministarstvu unutrašnjih poslova, medicini, vojsci, zatvorima, profesionalnim obezbeđenjima i na tržištu lične zaštite. 

AXON uređjaji koriste sopstvenu tehnologiju da onemogući opasnost, borbenost ili visoko rizične osobe koje predstavljaju rizik za policiju/zatvorsku stražu, nevine građane ili za njih same jer je opšte poznato da su ovi uređaji bezbednija alternativa upotrebi sile. AXON tehnologija štiti život i upotreba elektro šoker Taser uređaja drastično samnjuju stopu povreda za pripadnike bezbednosti i za osumnjičene.

Izabrani proizvodi

Taser X2

TASER X2™

More Information

Stoijmo na raspolaganju za sva dodadna pitanja.